Tudásközpont

Az acutecaretesting.org oldal hidat képez a tudományos publikációk és a mindennapi gyakorlatban tapasztaltak között. Hasznos információk felhasználóktól felhasznlóknak.

Az acutecaretesting.org oldalán nemzetközi szakértők és egészségügyi szakemberek, így orvosok, klinikai kémikusok, betegágy közeli (point-of-care) koordinátorok, nővérek, laboratóriumi szakemberek és légzésterapeuták által írt cikkeket olvashatnak különböző klinikai problémákról.

Az oldal az akut ellátásban alkalmazott vizsgálatokra vonatkozó témákat magas szinten és szigorúan a tárgyhoz tartozóan tárgyalja.

Tekintse meg az acutecaretesting.org tudásközpontot, vagy iratkozzon fel a negyedéves acutecaretesting.org hírlevélre:

Tudás, mely értéket teremt

Az acutecaretesting.org oldalán tárgyalt témakörök:

  • Vérgázok, elektrolitok, glükóz, laktát és kreatinin
  • Szívmarkerek, hemosztázis/véralvadás és szepszis
  • Betegágy melletti vizsgálatok, folyamat-optimalizálás és információmenedzsment
  • Minőségbiztosítás, a preanalitikai hibák és az analitikai folyamat hibáinak megelőzése

Az acutecaretesting.org világszerte több mint 27 000 regisztrált felhasználóval rendelkezik, a hírlevélre feliratkozók száma meghaladja a 21 000-t.

Feliratkozás az Akut ellátás vizsgálati hírlevélre

Biztosítsa a forrásokat a sürgősségi ellátás során végzett vizsgálatokhoz, például cikkeket, szakmai folyóiratokat, webináriumokat és egyebeket. Tudjon meg többet a sürgősségi ellátás során végzett vizsgálatokról, mint például a kritikus paraméterek, klinikai megoldások és az ellátási helyen található termékek.

Az akut ellátás vizsgálati kézikönyve

Töltse le a sürgősségi betegellátásban végzett vizsgálatok vérgázokra és egyéb kritikus paraméterekre vonatkozó, ingyenes útmutatót.

Vérgáz Preanalitikai Kézikönyv

A rendelkezésre álló szakirodalom és a nemzetközi legjobb gyakorlatok alapján az alkalmazás a vérgáz vizsgálat preanalitikai fázisára és az esetleges hibák elkerülésére összpontosít.

Ez az oldal sütiket használ

Sütik használata