Integritás és a vonatkozó szabályoknak való megfelelés 

A Radiometer integritás melletti elkötelezettsége, becsületes és tisztességes vállalatként megszerzett jó hírneve, a vállalat töretlen sikerének az alapja. 

Ragaszkodunk hozzá, hogy alkalmazottaink etikusan és a vonatkozó szabályozásoknak teljes mértékben megfelelve valamint Viselkedési szabályzatunk, működési politikánk és eljárásaink teljes figyelembe vételével végezzék munkájukat.

A Radiometer a Danaher Corporation tagja. Az, hogy integritással járunk el munkánk során, elengedhetetlenül szükséges a személyes sikerek eléréséhez és a Danaher vállalati sikeréhez is. Az integritás és a vonatkozó szabályozásoknak való megfelelés kultúrájának felépítése és fenntartása kritikus fontossággal bír egy vezető globális vállalat felépítése során.

Az integritás és a vonatkozó szabályozásoknak való megfelelés vállalati kultúrája a Danaher számára egyértelmű versenyelőnyt teremt. A Danaher elkötelezett egy olyan vállalat felépítése mellett, amely integritással rendelkezik, hírnevet szerzett azzal, hogy becsületesen és tisztességesen bánik befektetőivel, üzleti partnereivel, ügyfeleivel, társaival és versenytársaival.

Amennyiben kérdése vagy megjegyzése van a Radiometer üzleti tevékenységével kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! 

Ez az oldal sütiket használ

Sütik használata