Tudásközpont

A Radiometer az olyan fejlett technológiájú sürgősségi ellátási megoldások piacvezető szolgáltatója, amelyek leegyszerűsítik és automatizálják a sürgősségi ellátásban végzendő vizsgálatokat

Nagy erőt fektetünk a tudás megosztásába és a tudás ügyfeleinknek történő átadásába. Ezért számos ismeretterjesztő forrást kínálunk, amelyek mélyebb betekintést nyújtanak a sürgősségi betegellátásban végzett vizsgálatok témakörébe.

Tudományos tudásközpont

A Radiometer által szponzorált információs portál, amely a tudományos szakirodalmat a napi gyakorlat tapasztalataival ötvözve tájékoztatja az érdeklődőket az akut ellátási vizsgálatokról.

Az akut ellátás vizsgálati kézikönyve

Töltse le a sürgősségi betegellátásban végzett vizsgálatok vérgázokra és egyéb kritikus paraméterekre vonatkozó, ingyenes útmutatót.

Vérgáz Preanalitikai Kézikönyv

A rendelkezésre álló szakirodalom és a nemzetközi legjobb gyakorlatok alapján az alkalmazás a vérgáz vizsgálat preanalitikai fázisára és az esetleges hibák elkerülésére összpontosít.

Ügyféltörténetek

Ügyfeleink történetei a Radiometer betegágy melletti megoldásairól, melyek segítenek a helyes diagnosztikai döntések meghozatalában, ezáltal életeket mentve.

Webinárok

A Radiometer és az acutecaretesting.org egy sor ingyenes oktatási webináriumot mutat be.

Ez az oldal sütiket használ

Sütik használata