Küldetésünk és Víziónk

Arról, hogy kik vagyunk és a lényeg, amiért minden nap dolgozunk

A küldetésünk

Segíteni a betegellátást a helyes diagnosztikai döntések meghozatalában, ami életeket menthet

A Radiometernél küldetésünknek érezzük a betegellátás segítését a diagnosztikai döntések meghozatalában, mely életeket menthet.

Megfelelő rálátást és bizonyosságot szolgáltatni, hogy elősegítsük a helyes diagnosztikai döntés meghozatalát, mely életeket menthet. 

Számunkra büszkeséget és alázatosságot jelent, hogy a termékeink által szolgáltatott információkon gyakran életek múlhatnak. Ez az, ami vállalti céljainkban vezet és egyesít minket. 

Kiváló és ambiciózus munkatársakkal dolgozunk nap, mint nap, hogy megfeleljünk az elvárásoknak. Újító ötleteiknek köszönhetően, akár ügyfeleink kívánalmain túl, új életmentő megoldásokkal is bővítjük a piacot.  

Víziónk

Javítani a világ egészségügyi ellátási rendszerén, megbízható, gyors és egyszerű betegdiagnosztikai lehetőségekkel

Mi a Radiometernél semmit sem tekintünk magától értetődőnek.  

Minden egyes nap csaknem 1 millió vérgáz tesztet végeznek szerte a világon Radiometer készülékek segítségével. Ez másodpercenként 10, percenként 600, és közel 40,000 mintát jelent óránként. Minden évben emberéletek milliói érintettek a megoldásaink által szolgáltatott információkon keresztül. Ez az, amiért törekszünk a legjobbunkat nyújtani minden nap. 

Csak ügyfeleink igényeinek részletes megismerésén keresztül tudjuk valóra váltani a globális egészségügyi ellátással kapcsolatos víziónkat, termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésvel.  Mennél kritikusabbak a körülmények, mennél nagyobbak az elvárások, annál inkább küzdünk, hogy megbízható, gyors, és egyszerűen alkalmazható megoldásukkal szolgálhassunk. 

A folytonos tökéletességre való törekvés, az ügyféligényeknek való megfelelés a mi víziónk, hogy megbízható, gyors, és egyszerű betegdiagnosztikai lehetőségekkel javítsuk az egészségügyi ellátás színvonalát világszerte. 

Ez az oldal sütiket használ

Sütik használata