A Radiometer

Segítünk az egészségügyi szakembereknek meghozni a diagnosztikai döntéseket a betegellátás javítása érdekében

Bármi is következik, gondoskodunk róla, hogy az élet legyen az első

A kritikus állapotú betegekkel dolgozó egészségügyi szakemberek számára az élet nem adott – hanem a végső cél. Nap mint nap kihívásokkal teli, szívszorító és elismerésben részesítő helyzetekkel néznek szembe.

Céljuk a betegellátás javítása.

A mi célunk pedig az, hogy segítsünk nekik.

Orvosi eszközöket gyártó cég vagyunk. Olyan termékeket és megoldásokat fejlesztünk ki, amelyek az akut ellátási diagnosztikában szükséges fontos információkkal látják el az egészségügyi szakembereket.

Munkatársaink sokszínű közössége közös identitással, gondolkodásmóddal és céllal rendelkezik — hogy segítsen a gondozóknak diagnosztikai döntéseket hozni a betegellátás javítása érdekében.

Mert számunkra a válasz arra, hogy mi lesz a következő az egészségügyben, azzal kezdődik, hogy mi az első — az élet.

Kik vagyunk és miben hiszünk

1954-ben úttörőként jelentünk meg a vérgáz piacon, és azóta is folyamatosan fejlesztjük mélyreható tudásunkat és tapasztalatunkat az akut ellátás diagnosztikája terén.

Ígéretünk, hogy az élet az első, egyesít minket, és arra késztet, hogy ügyfeleinkért és ügyfeleinkkel dolgozzunk, és reagáljunk arra, ami az egészségügyben következik.

A különböző szakmai háttereken, pozíciókban és lokációkon azon dolgozunk, hogy megfeleljünk a ma kihívásainak és kihasználjuk a jövőben rejlő lehetőségeket.

Cégünk története

Tudjon meg többet történetünkről és termékinnovációink örökségéről.

Küldetésünk és jövőképünk

Tudja meg, miért vagyunk és melyek jövőbeli céljaink.

A vér szakértői

Tudja meg, hogyan újítottuk meg a vérgáz vizsgálati iparágat és finomítjuk tapasztalatainkat az akut ellátási diagnosztika területén 1954 óta.

Ügyfeleink iránti elkötelezettségünk

A világ első kereskedelmi forgalomban kapható vérgáz analizátorának 1954-es kifejlesztése óta folyamatosan fejlesztjük akut ellátási diagnosztikai megoldásainkat: odaadással, klinikai bizonyítékokkal, a részletekre való odafigyeléssel és szívből jövő szenvedéllyel.

Együtt megbízható, összekapcsolt megoldásokat kínálunk az intenzív ellátást nyújtó létesítményekben a világ minden táján.

Termékeink és megoldásaink innovációja és fejlesztése munkatársaink szenvedélyéből és állhatatosságából építkezik. Hisszük, hogy a nagyszerű ötletek és eredmények olyan munkatársaknak köszönhetők, akik a növekedésre ösztönöznek.

Portfóliónk

Fedezze fel megbízható, összekapcsolt megoldásainkat az intenzív ellátó létesítmények számára.

Vezetőségünk

Ismerje meg vezetői csapatunk azon tagjait, akik irányt mutatnak és felügyelik a vállalatot.

Hírek

Tekintse meg legfrissebb híreinket, így a terméktervezési díjainkat, amelyek az ügyfelek igényeinek megértése iránti elkötelezettségünkről tanúskodnak.

Alkalmazottaink iránti elkötelezettségünk

A mantránk: “a legjobb csapat nyer”, és ez sugárzik abból, ahogy egymással és ügyfeleinkkel dolgozunk.

Minden munkatársunk fontos szerepet játszik a vállalatban, és közös célunk teljesítése az egységes erőfeszítéstől függ. Több, mint 3500 Radiometer munkatárs és több, mint 80 000 Danaher munkatárs egységes erőfeszítésétől.

Egy sokszínű csapat elengedhetetlen növekedésünkhöz, ügyfeleink és a Radiometer által kiszolgált piacok megértéséhez.

Szervezetünk sokszínűsége a tehetségek toborzásával kezdődik, és egyedi teljesítményekkel és karriertervekkel végződik.

Szervezetünk sokszínűsége a tehetségek toborzásával kezdődik, és egyedi teljesítményekkel és karriertervekkel végződik.

A Radiometer büszke arra, hogy a Danaher konglomerátum része.

A Danaher tudományos és technológiai vezető szerepe a Radiometer megoldásait az iparág élvonalába helyezi, így több embert érhetnek el. A Danaher részeként páratlan szélességű és mélységű szakértelmet és megoldásokat tudunk kínálni ügyfeleinknek.

A Danaher egyéb biotechnológiai, diagnosztikai és élettudományi üzletágaival közösen kiaknázzuk az élvonalbeli tudomány és technológia átalakító képességét, hogy nap mint nap milliárdok életét tegyük jobbá.

Csatlakozzon hozzánk

Tekintse meg a dinamikus és kihívásokat támasztó karrierlehetőségeket a Radiometernél és Danaher vállalatcsalád 50 világszínvonalú leányvállalatánál.

Elkötelezettségünk a fenntarthatóság mellett

Fedezze fel fenntarthatósági politikánkat, prioritásainkat és erőfeszítéseinket, hogy hozzájáruljunk az ENSZ fenntartható fejlesztési céljainak megvalósításához.

Az integritás, a megfelelés és a jogi kötelezettségek iránti elkötelezettségünk

Integritás és a vonatkozó szabályoknak való megfelelés

Ismerje meg a jogi kötelezettségek iránti elkötelezettségünket, és hogy miként lehet a leghatékonyabban etikusan eljárni.

Jogi információk

Igazodjon védjegyeinkhez, szabadalmainkhoz és jogi információinkhoz a radiometer.com használatával kapcsolatban.

MAPSSS-000222 R2

Ez az oldal sütiket használ

Sütik használata