Vérgáz Preanalitikai Kézikönyv alkalmazás

Ez az okostelefon alkalmazás segít a vérgáz tesztek preanalitikai fázisában bekövetkező hibák elkerülésében

A kézikönyvről

Vizsgálatok igazolják, hogy a laboratóriumi vizsgálati hibák akár 62%-a a preanalitikai fázisban jelentkezik. Ez pontatlan eredményekhez, a kezelő sérüléséhez, illetve a vérgáz analizátorok működésképtelenségéhez vezethet.

Az alkalmazás egyik kulcsfontosságú funkciója, a kézikönyv rész videókat tartalmaz, amelyek bemutatják, hogyan kell megfelelően levenni a vérgáz mintát artéria-punkcióval, artériás katéteren keresztül vagy kapilláris mintavétellel. A tanulmány különböző típushibákat is ismertet, amelyek a mintavételezés során és után fordulhatnak elő, továbbá tippeket ad arra vonatkozóan, hogyan kerülhetők el az ilyen preanalitikai hibák.

Töltse le az alkalmazást az alábbi a kívánt alkalmazás-áruházba vezető linkeket követve.

Letöltése

Download for AndroidDownload for iPhoneDownload for Windows Phone


Hibaelhárítás

Az alkalmazás hibaelhárítási részében láthatók a preanalitikai hibák, amelyek a paraméter ingadozásokat okozhatják.

Tesztelje jártasságát!

Mennyire jó Ön a preanalitikai hibák elkerülésében a vérgáz vizsgálatok során? Töltse ki a jártassági tesztet, hogy megtudja, hogyan kerülhetők el a preanalitikai hibák.


Jogi nyilatkozat

A Radiometer a terméket a kézhez kapott felszereltséggel látja el. A Radiometer nem nyújt semmilyen jótállást a termékre vonatkozóan sem, legyen az kifejezett, hallgatólagos vagy törvény által előírt, beleértve – de nem kizárólagosan – a termék eladhatóságára vagy egy adott célra való alkalmasságára vonatkozó garanciát vagy bármely egyéb garanciát arra vonatkozóan, hogy az adott termék alkotórészei hibamentesek lesznek.

A Radiometer semmilyen tekintetben nem vállal felelősséget semmilyen kárért, beleértve többek között az olyan közvetlen, közvetett, speciális vagy következményes károkat, amelyek a termék használatából erednek, annak eredményeképpen jönnek létre vagy azzal bármely összefüggésben keletkeznek, függetlenül attól, hogy garancián, szerződésen, jogsértésen vagy máson alapulnak-e; függetlenül attól, hogy az személyi sérülés vagy anyagi kár, vagy egyéb; és hogy a veszteséget a termék vagy a Radiometer által nyújtott bármilyen szolgáltatások okozták-e, azokból erednek- vagy azok eredményeként következtek-e be.

Az alkalmazás tulajdonosa és karbantartója a Radiometer Medical ApS, egy dán, korlátozott felelősségű társaság, amelynek bejegyzett székhelye Åkandevej 21, 2700 Brønshøj, Dánia ("Radiometer"). A Radiometerrel kapcsolatos további információkért látogasson el a www.radiometer.com weboldalra.

Személyes adatok

A Beállítások menüben megadott e-mail cím segít abban, hogy elküldjük Önnek a kapcsolódó cikkekre és hivatkozásokra mutató hivatkozásokat. Az e-mail címet az eszköz tárolja, az e-maileket eszköze az alapértelmezett kliensen keresztül küldi el.

Hivatkozások

  1. Carraro P et al. Errors in a stat laboratory. Types and frequencies 10 years later. Clin Chem 2007; 53,7: 1338-42
  2. Wennecke, Gitte: Useful tips to avoid preanalytical errors in blood gas testing Oct 2003. www.acutecaretesting.org

Ez az oldal sütiket használ

Sütik használata