A Radiometer akut vizsgálatokról szóló kézikönyve

A Radiometer új akut kezelésekről szóló kézikönyve praktikus tanácsokat tartalmaz a kritikus paraméterekkel kapcsolatosan, mint például a pO2, lactate és troponin

Gyors hozzáférés a sürgősségi ellátás során végzett vizsgálatok legkritikusabb paramétereihez

Ez a gyakorlati kézikönyv minden egyes paraméter élettani szerepét és patofiziológiáját, referencia intervallumait és a rendellenességek legvalószínűbb okait ismerteti.

Több, mint 20 paraméter jelenik meg egy könnyen használható útmutatóban telefonján, táblagépén vagy számítógépén.

Töltse ki az alábbi űrlapot és szerezze meg!

Töltse
A letöltéshez kérjük regisztráljon!

Elérhetőségeit

Munkahelyi részletek

Az űrlap elküldésével elismerem, hogy elolvastam és elfogadtam az Adatvédelmi Nyilatkozatot

All fields must be filled!

Melyik e-könyv-formátumot használjam?

  • IOS esetén az EPUB formátum és az ingyenes Apple iBooks alkalmazás használatát javasoljuk (elérhető az App Store-ból). 
  • Windows 8.1 számítógépek és táblagépek esetén az EPUB formátumot és a preferált e-könyv alkalmazást javasoljuk (a Windows áruházból több is elérhető).
  • Android okostelefonok és táblagépek esetén az EPUB formátumot és a preferált e-könyv alkalmazást javasoljuk (több is rendelkezésre áll a Google Play Áruházban).
  • Windows 7 számítógép, MacOS és Linux esetén az EPUB formátum és az ingyenes Calibre reader szoftver használatát javasoljuk.

Az e-könyv megnyitása:

  1. A letöltési oldalon található hivatkozásokra kattintva töltse le vagy nyissa meg a fájlt közvetlenül az eszközén. Ha először letölti a fájlt egy másik eszközre vagy számítógépre, egyszerűen csak küldje el a kívánt olvasóeszközre e-mailben, vagy szinkronizálja a fájlt az eszközével úgy, ahogy azt bármely más fájl esetében is tenné.
  2. Használja a „Megnyitás ezzel“ fület (iOS esetén) vagy a „Megnyitás ezzel“ lehetőséget (Windows esetén) az e-book fájl iBooks könyvtárba vagy a kívánt olvasási alkalmazásba történő átmásolásához.
  3. A Calibre szoftver Windows-, MacOS- és Linux-alapú számítógépekhez való használatához kérjük, tekintse meg a Calibre súgólapjait

Egyéb opciók:

Egy PDF formátumú változatot mellékelünk a nyomtatott példány rögzített elrendezésű másolataként. Acrobat Reader szükséges. A PDF változat nem rendelkezik speciális e-könyv funkciókkal.

Ez az oldal sütiket használ

Sütik használata