A Radiometer 70 éves fennállását ünnepli az akut ellátási diagnosztikában

HÍREK // A Radiometer a világ első kereskedelmi forgalomban kapható vérgáz analizátora bevezetésének 70 éves évfordulóját ünnepli.

április 22, 2024

1954-ben a Radiometer bevezette a világ első kereskedelmi forgalomban kapható vérgázanalizátorát. Ez az esemény a kis dán vállalatot, amely addig a rádióipar számára gyártott különböző eszközöket az akut ellátás diagnosztikájába repítette.

„Az „Astrup Apparatus“ segítségével beléptünk az egészségügyi ágazatba és az akut ellátási diagnosztikai területére“ – magyarázza Francis Van Parys, a Radiometer elnöke és vezérigazgatója. „Nem is sejtettük, hogy ez az eszköz örökre átalakítja majd az egészségügyi ágazatot. Hogy világszerte emberek életének millióit fogja érinteni.“



Majd hozzátette: „Vállalkozásunkat a vérgáz iparágban kezdtük, a gyermekbénulásos páciensek segítésével. Mostanra minden tevékenységünk középpontjában a kritikusan beteg páciensek állnak, és ez a munka ma is folytatódik, évente körülbelül 24 millió pácienst érintve.“

Ma a Radiometer termékeket és megoldásokat több mint 4400 Radiometer munkatárs együttműködésével fejlesztjük ki és szállítjuk le, és több mint 120 országban használják különböző kórházakban, klinikákon és laboratóriumokban.

„A Radiometernél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy diagnosztikai megoldásokat kínáljunk a gondozást végző szakemberek támogatására” – vélekedik Jose Antunes, az akut ellátási diagnosztika részlegének alelnöke és ügyvezető igazgatója.

„Ahogy a növekvő és elöregedő népességet, valamint a kórházak hatékonysági igényeit globálisan kezeljük, látjuk, hogy mi is szerepet játszunk a személyre szabott és a prevenciós diagnosztika irányába haladó átalakulásban. A klinikailag kiváló megoldások kifejlesztése partnerséget igényel, és hiszünk benne, hogy továbbra is szorosan együttműködhetünk az iparág vezetőivel, hogy közösen küzdjünk meg az egészségügyi ellátásban rejlő kihívásokkal.“

70 év az akut ellátási diagnosztikában, 70 év partnerség, 70 év innováció és 70 év folyamatos támogatás az egészségügyi szakemberek számára az életmentő diagnosztikai döntések meghozatalában.


Ha többet szeretne megtudni a 70. évfordulóról, tekintse meg az Innovációs örökségünk oldalt.

 

A RADIOMETER

Jöjjön bármi, gondoskodunk róla, hogy az élet legyen az első.

A Radiometer termékeit és megoldásait kórházakban, klinikákon és laboratóriumokban használják a világ több mint 130 országában, kritikus paraméterekről információt szolgáltatva a sürgősségi betegellátás diagnosztikai területén.

Ha valaha is elgondolkodott azon, hogy mi rejlik Önben, itt az ideje, hogy felfedezze. Tekintse meg aktuális állásajánlatainkat.

 

Ez az oldal sütiket használ

Sütik használata