Az innováció 70 éves évfordulóját ünnepeljük

Ami egy a gyermekbénulásos páciensek diagnosztizálását és kezelését támogató felfedezésként kezdődött, egy olyan találmánnyá nőtte kis magát, amely örökre átalakította az egészségügyi ágazatot, és milliók életére volt hatással.

1954-ben a Radiometer kifejlesztette a világ első kereskedelmi forgalomban kapható vérgáz analizátorát.

Büszkék vagyunk a 70 év innovációra és partnerkapcsolatainkra, és izgatottan várjuk a jövőt.

„Vállalkozásunkat a vérgáz iparágban kezdtük, a gyermekbénulásos páciensek segítésével. Mostanra minden tevékenységünk középpontjában a kritikusan beteg páciensek állnak, és ez a munka ma is folytatódik, évente körülbelül 24 millió pácienst érintve.“

Francis Van Parys, elnök
Radiometer Medical ApS


A sajtóközleményben Francis Van Parys elnök beszél erről a fontos mérföldkőről.

Partnerségben gyökerező innováció

Életek millióira vagyunk hatással

A megoldásaink által nyújtott információk évente közel 24 millió pácienst érintenek. Lehetővé tesszük a gondozók számára, hogy naponta közel egymillió mintát vizsgáljanak eszközeinkkel, és megoldásainkat több mint 120 országban használják kórházakban, klinikákon és laboratóriumokban.

A tudomány és az innováció öröksége

Vállalatunkat folyamataink és termékeink folyamatos fejlesztése vezérli, az Astrup Apparatus-tól kezdve a Technicon robotmegoldásáig, valamint saját mesterséges intelligencia platformunkig, a RADchatig. Továbbra is azt vizsgáljuk, hogyan használhatjuk a mesterséges intelligenciát a tanulási környezet fenntartására és a jövő-kompatibilis készségek előmozdítására.

Egy életen át tartó partnerkapcsolat

Az akut ellátási diagnosztikába való belépésünk egy partnerkapcsolattal kezdődött. A dán sörgyárral, a Carlsberggel való első együttműködés óta vezető tudósokkal, tudományos és orvosi intézetekkel, technológiai startupokkal és sokan másokkal működtünk együtt, hogy merész ötleteket valósítsunk meg úttörő megoldások formájában, amelyek a világ minden táján elérhetők a gondozók és végső soron a páciensek számára.

Hozzáférés az egészségügyi ellátáshoz

Mindent, amit létrehozunk, pácienseinket szem előtt tartva alkotunk meg. Kategóriájukban a legjobb megoldásokra összpontosítunk, hogy a jövőben is támogathassuk a gondozókat. Az egyik módja annak, hogy segítsük az egészségügyi ellátáshoz való jobb hozzáférést az, hogy folyamatosan bővítjük távoli támogatási kínálatunkat ügyfeleink számára.

Szenvedélyes munkatársaink

Jens Sørensen, vezető műszaki termékmenedzser, 1977 óta dolgozik a Radiometernél. A 70 évből 47 éve dolgozik a Radiometernél, és természetesen céljai közösek a Radiometer céljaival.

Innovációs örökségünk


Kérjük, vegye figyelembe: A termékek elérhetősége országonként eltérő.

Szoros együttműködés partnereinkkel és az általunk kiszolgált gondozókkal

Ismerjen meg még több ügyfél élményt

„Egyértelműen profitálok a Radiometer szolgáltatásából, de igazából a páciensek számára a leghasznosabbak.”

Mike Parker, labortechnikus, Whitehorse General Hospital, Kanada

„Nagyon jó képzési csapatot kaptunk a Radiometertől. Kiváló munkát végeztek, ahogy megtervezték, kinek és mikor kell képzést tartaniuk.“

Deborah Donovan, az intenzív ellátási laboratórium részlegvezetője, University Hospital Southampton, Egyesült Királyság

Élet a Radiometernél – miért szenvedélyünk az élet

A Radiometer ma #Radiometer70


MAPSSS-000984 R1

Ez az oldal sütiket használ

Sütik használata