Ügyfélképzés

Takarítson meg értékes időt cége számára jól megszervezett és személyre szabott képzéseinkkel

Gyors iramot diktáló környezetben, ahol a gyors döntéshozatal életeket menthet, a megfelelő szintű képzettség alapvető fontossággal bír. Annak ellenére, hogy az idő kevés és sok eszközt kell használni, a képzés az egészségügyi szakdolgozók mindennapjainak szerves része. Azonban, ha a képzést nem elég hatékonyan szervezik meg, nem a megfelelő célcsoport számára szervezik meg, tartják és erősítik meg, az alkalmazottak ismeretei szétforgácsolódhatnak, számukra értékes időt pazarolhatnak el.

A Radiometer Képzési Program az alkalmazottak felelősségi körének megfelelően segít hatékonyan elsajátítani és kezelni a megfelelő szakértelmet. A program a szabályozási előírásoknak való megfelelésre is összpontosít, a szükséges szakértelem mélységében kerül elsajátításra, megfelelő dokumentációval ellátva, melyek kérésre könnyen hozzáférhetőek.  

5 modulos hatékony tanulás


A Radiometer Képzési Program a fontosabb témák ismétlésével, a megszerzett tudás felmérésével és gyakorlati képzéssel az eltöltött idő leghatékonyabb kihasználása érdekében különböző oktatási módszereket alkalmaz. Magas hatékonyságú tanulásnak nevezzük, és öt modulból áll:

  • A tervezés a képzésen résztvevők beosztásának és az elérni kívánt kompetencia szintnek megfelelően lehetővé teszi az egyéni képzési tervek létrehozását.

  • Az előképzés a képzés anyagának biztos és alapvető elsajátítását garantáló, élvonalbeli e-learning képzés segítségével felkészíti a képzésben részt vevő szakdolgozókat a gyakorlati képzésre. Ez lehetővé teszi a képzésben részt vevők számára, hogy mérlegeljék tudásukat, a későbbi gyakorlati modulban már hozzáértőként tegyék fel kérdéseiket, továbbá mind a képzésben részt vevők, mind az oktató idejét hatékonyan használják ki.

  • A gyakorlati képzés lehetőséget ad a képzésben részt vevőknek, hogy a vonatkozó feladatokat és folyamatokat az oktató közvetlen irányítása alatt hajtsák végre.

  • A tanúsítás ellenőrzi az elsajátított szakértelmet és rendelkezésre bocsátja a szükséges dokumentációt a szabályozási követelményeknek megfelelően.

  • Az újratanúsítás biztosítja a tudás megszilárdítását és a vonatkozó előírásoknak való folyamatos megfelelést.

Ez az oldal sütiket használ

Sütik használata