Ügyfélszolgálat

Szolgáltatások, megoldások és támogatás az Ön igényei szerint személyre szabva

 • Kérje tájékoztatónkat
  Az űrlap elküldésével elismerem, hogy elolvastam és elfogadtam az Adatvédelmi Nyilatkozatot
A Radiometer csúcsminőségű ügyfélszolgálatot kínál, ügyfelei igényei szerint személyre szabottan, a lehető legjobb felhasználói élmények biztosítása érdekében.
Ügyfélszolgálati programunk, a Radiometer LIVE, szolgáltatásokat, eszközöket és olyan képzési forrásokat kínál, amelyekkel a Radiometer megoldás teljes élettartama során támogatjuk Önt.

Radiometer LIVE

A Radiometer megoldás teljes élettartama során támogatjuk Önt.

Ügyfeleink visszajelzései és javaslatai alapján megalkottuk a Radiometer LIVE megoldásunkat, amely a következő előnyöket biztosítja az Ön számára:

 • Egyszerű telepítés
 • Megoldásaink optimális használata a páciensek és alkalmazottak számára a legelőnyösebb módon 
 • Magas szintű képzés, ott és ahogy szüksége van rá

A Radiometer LIVE három különböző kategóriában kínál szolgáltatásokat és eszközöket

Telepítés

Tudjuk, hogy az egyszerű telepítés nagyon fontos a szoftvermegoldás gyors és hatékony beüzemeléséhez. Hogy ezt lehetővé tegyük, egy olyan folyamatot hajtunk végre, amelyet úgy alkottunk meg, hogy az a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa telepítéskor.

Működtetés

Szakképzett termék- és szolgáltatásspecialistáink személyes támogatást, műszaki tanácsadást és szakértelmet kínálnak, ott és ahol éppen szüksége van rá, a helyszínen, e-mail-ben vagy telefonon.

Képzés

Tudjuk, hogy a tanulás és a szakértelem kezelése napi szintű munkakövetelmény. Képzési programunk eszközök és szolgáltatások széles palettáját kínálja, így hatékony, személyre szabott képzésben részesülhetnek a kezelők és a kezelő oktatók is a Radiometer megoldás teljes élettartama folyamán. 

Takarítson meg értékes időt cége számára jól megszervezett és személyre szabott képzéseinkkel

Gyors iramot diktáló környezetben, ahol a gyors döntéshozatal életeket menthet, a megfelelő szintű képzettség alapvető fontossággal bír. Annak ellenére, hogy az idő kevés és sok eszközt kell használni, a képzés az egészségügyi szakdolgozók mindennapjainak szerves része. 

Azonban, ha a képzést nem elég hatékonyan szervezik meg, nem a megfelelő célcsoport számára szervezik meg, tartják és erősítik meg, az alkalmazottak ismeretei szétforgácsolódhatnak, számukra értékes időt pazarolhatnak el. 

A Radiometer Képzési Program az alkalmazottak felelősségi körének megfelelően segít hatékonyan elsajátítani és kezelni a megfelelő szakértelmet. 

A program a szabályozási előírásoknak való megfelelésre is összpontosít, a szükséges szakértelem mélységében kerül elsajátításra, megfelelő dokumentációval ellátva, melyek kérésre könnyen hozzáférhetőek.  

5 modulos hatékony tanulás

 1. A tervezés a képzésen résztvevők beosztásának és az elérni kívánt kompetencia szintnek megfelelően lehetővé teszi az egyéni képzési tervek létrehozását.

 1. Az előképzés a képzés anyagának biztos és alapvető elsajátítását garantáló, élvonalbeli e-learning képzés segítségével felkészíti a képzésben részt vevő szakdolgozókat a gyakorlati képzésre. Ez lehetővé teszi a képzésben részt vevők számára, hogy mérlegeljék tudásukat, a későbbi gyakorlati modulban már hozzáértőként tegyék fel kérdéseiket, továbbá mind a képzésben részt vevők, mind az oktató idejét hatékonyan használják ki.
 1. A gyakorlati képzés lehetőséget ad a képzésben részt vevőknek, hogy a vonatkozó feladatokat és folyamatokat az oktató közvetlen irányítása alatt hajtsák végre.

 2. A tanúsítás ellenőrzi az elsajátított szakértelmet és rendelkezésre bocsátja a szükséges dokumentációt a szabályozási követelményeknek megfelelően.

 3. Az újratanúsítás biztosítja a tudás megszilárdítását és a vonatkozó előírásoknak való folyamatos megfelelést.

Ez az oldal sütiket használ

Sütik használata