Biztosítja az általános egészséget a súlyos komplikációk kockázata nélkül

Újszülött ellátás

A transcutan monitorizálás lehetővé teszi az ápolók számára a koraszülött gyermekek oxigenizációjában és légzési státuszában bekövetkezett változások azonnali észlelését.

Koraszülötteknél nagyobb a kockázata a pCO2 és a pO2 megemelkedésének, amely, ha nem észlelik, súlyos laesiókat és agykárosodást okozhat. 

A kis páciensek ellátására a Radiometer folyamatos, non-invazív transcutan pCO2 és pO2 monitorizálást kínál. A  transcutan monitorizálás lehetővé teszi az ápolók számára a koraszülött gyermekek oxigenizációjában és légzési státuszában bekövetkezett változások azonnali észlelését.

Amennyiben vérmintára van szükség, a Radiometer kapilláris csöveket használhatja a vérminta újszülött sarkából történő gyengéd levételéhez. Vérgáz analizátorainkon egy külön e célra tervezett üzemmód lehetővé teszi az ápolók számára, hogy minimális páciens vérminta felhasználásával betekintsenek a vérgáz értékekbe és egyéb paraméterekbe, úgymint a bilirubin.

Az újszülöttkori hypoglycemia és anaemia kimutatható a HemoCue kézi glükóz és hemoglobin analizátorokkal, és ehhez mindössze 10 µL vérminta szükséges.

Ez az oldal sütiket használ

Sütik használata