A teljesítmény távoli monitorizálása növeli az analizátor aktív idejét

Kérje támogatásunkat analizátorai távoli monitorizálásához

A Walesi Egyetemi Kórház a legnagyobb, 1080 ágyas kórház a walesi Cardiff Heath kerületében. Ez egyben Európa első teljesen integrált kórháza és egészségügyi iskolája is. Továbbá a harmadik legnagyobb egyetemi kórház az Egyesült Királyságban.

A Walesi Egyetemi Kórházban Mark Saunders és Chris Evans az ellátási helyen található (POC) csapat integrált tagjai. Mark biotechnológiai tudományos főmunkatárs az automatizálási területen. Ő végzi az ellátási helyen található vérgáz-vizsgálatokat. Feladatai közé tartozik az analizátorok napi karbantartása és üzemben tartása, valamint a laboratóriumi munkatársak képzése.

Munkatársa, Chris Evans, a Patológia informatikai menedzserhelyettese, az informatikai rendszereket irányítja. Chris Mark mellett dolgozik azokkal a konfigurációkkal, amelyekre szükségük van.

Mark és Chris arról beszélgetett velünk, hogy mekkora utat tettek meg a LIVE Connecttel — egy olyan szolgáltatással, amely segít a Radiometernek csökkenteni az analizátorok állásidejét és továbbra is biztosítja a vonatkozó előírásoknak való megfelelést.

A kórház

  • Wales-i Egyetemi Kórház (University Hospital of Wales), Egyesült Királyság

  • ABL800 sorozat, ABL80 FLEX, RADIANCE, LIVE Connect

  • 1080 betegágy

  • Kapcsolattartók: Mark Saunders, Biotechnológiai Tudományos Főmunkatárs, és Chris Evans, Patológiai IT Menedzser-helyettes

Az analizátorok folyamatos monitorizálásának szükségessége

A LIVE Connect telepítése előtt, Mark és POC csapata, a műszak elején minden egyes nap meglátogatta a kórtermeket. Amennyiben a nap folyamán bármilyen probléma felmerült, a kórházi munkatársaknak kellett őket értesíteni, hogy elhárítsák azt.

Ez nagyszerűen működött, „de csak esetenként” - tette hozzá Mark, „voltak olyan esetek, amelyeket a napi műszak végén jelentettek be. Tehát kihívásokat támaszt elénk. Ilyen esetekben csökkentett létszámban dolgozó munkatársaknak továbbítják a feladatot, mert a munka az éjszakába nyúlhat.”

Mark Saunders, Biotechnológiai Tudományos Főmunkatárs, és Chris Evans, Patológiai IT Menedzser-helyettes.

A kihívás abban rejlik, hogy a nap elején végzünk némi megelőző karbantartást. Ezután gyakorlatilag bárki jöhet és eltömítheti az analizátort, bármi megtörténhet. És mi semmit nem tudunk, amíg meg nem keresnek minket, így valójában nem igazán értesülünk a tényleges helyzetről. Nem tudjuk folyamatosan monitorizálni az analizátorokat.

- Mark Saunders, biotechnológiai tudományos főmunkatárs az automatizálási területen

Állandó hajtóerő, hogy kitűnő szolgáltatásokat nyújtsunk

Amikor a LIVE Connect elérhetővé vált a Walesi Egyetemi Kórház számára, Mark és csapata számára egyértelművé váltak a rendszer nyilvánvaló előnyei. A telepítési folyamat során a POC csapat remélte, hogy „csökkenteni tudja az analizátor állásidőt és képes lesz hatékonyabb szervizelést végezeni” - tette hozzá Mark.

Chris szerint „A biztonság a legfontosabb a számunkra, amikor a páciensinformációkat kezeljük. A LIVE Connecttel együtt közöltük a Radiometerrel a biztonságról szóló rendeleteket és a megfelelő IP-címeket is. És a tény, hogy a LIVE Connectnek mindössze kimenő adatforgalomra van szüksége, nagymértékben segített informatikai biztonsági irányelveinkben is elfogadtatni azt.”

Mivel minden helyben volt, a LIVE Connect készen állt a telepítésre, hogy segítse a kórház munkáját.

Távoli teljesítmény monitorizálás a LIVE Connecttel

A LIVE Connect egyik kiemelkedő jellemzője a teljesítmény távoli monitorizálása, amely lehetővé teszi a Radiometer egészségügyi szervizmérnöke számára, hogy felfedje az esetleges hibákat és tovább támogassa a POC koordinátort (POCC).

Mark arról is beszámolt, hogy "nemrégiben például, Tony, az egészségügyi szervizmérnök arra hívta fel a figyelmünket, hogy egy bizonyos analizátoron gyakran jelentkeznek kalibrálási eltérések. Mi erről nem tudtunk. Tony tájékoztatott minket és proaktív megoldást talált.”

Azt is hozzátette, hogy „az analizátor teljesítményét attól a pillanattól kezdve távolról monitorizáltuk, a hibát teljesen elhárítottuk, nem volt szükség telefonálásra és munkaidőt takarítottunk meg a laboratóriumi dolgozók számára.”

A távoli monitorizálás funkciója segített a POC csapatnak egy olyan kihívást felismerni, amiről korábban nem is tudtak. Ezenkívül Tony képes volt proaktív szolgáltatást nyújtani a probléma megoldásával.

Egy nagyon jó dolog a LIVE Connecttel való monitorizálásban az, hogy a különböző pontokon található laboratóriumokban nem tudunk mindig mindenhol jelen lenni. Így nagyon megnyugtató, hogy a többi telephelyen is magas az analizátorok aktív ideje anélkül, hogy fizikailag ténylegesen jelen lennénk, hogy ránézzünk a gépekre.

- Mark Saunders, biotechnológiai tudományos főmunkatárs az automatizálási területen

Plusz megnyugvás a távoli teljesítmény monitorizálással

A kórházi POCC biztos lehet benne, hogy a csapat és a Radiometer egészségügyi szervizmérnöke is monitorizálja az analizátorokat a LIVE Connecttel. Mark emlékeztet rá, hogy "Nem tudunk mindig jelen lenni. Ez a háttérben egyfajta plusz biztonsági háló, amely működésben tartja az analizátorokat.”


Vegye fel a kapcsolatot a Radiometer helyi képviselőjével a LIVE Connecttel kapcsolatos részletes tájékoztatásért.

Kapcsolódó történetek

A hét minden napján, a nap 24 órájában elérhető távoli támogatási szolgáltatás

A távoli támogatási szolgáltatás további megnyugvást jelent a POCC számára.

MAPSSS-000050 R2

Ez az oldal sütiket használ

Sütik használata