Glükóz, lactate, vérgázok, elektrolitok és metabolitok mérése

Aneszteziológia

A monitorizálás non-invazív módon történik, és az olyan eljárások esetében hatékony, amelyek speciális mechanikus lélegeztetési technikákat alkalmaznak

A Radiometer által mért glükóz, laktát, vérgázok, elektrolitok és metabolitok meghatározó szerepet játszanak a folyamatos monitorizálásban, a normális testi funkciók fenntartásában.

A Radiometer transcutan monitorai folyamatosan tájékoztatják a betegellátó személyzetet a páciens légzési státuszáról (tcpCO2) és oxigenizációs (SpO2) szintjéről az altatásban lévő páciensek intraoperativ monitorizálásának részeként.

A monitorizálás non-invazív módon történik, és az olyan eljárások esetében hatékony, amelyek speciális mechanikus lélegeztetési technikákat alkalmaznak, úgymint a nagyfrekvenciás jet lélegeztetés (HFJV), és a magas frekvenciás HFO lélegeztetés, valamint az egytüdős lélegeztetés.

A páciens ventilatio és oxigenizáció szintjének transcutan monitorizálása szintén hatékonyan alkalmazható monitorizált éber sedatio/proceduralis sedatio esetében, diagnosztikai és terápiás eljárásokhoz, úgymint az endoscopia, a száloptikás flexibilis laryngoscopia és bronchoscopia,valamint a szívkatéterezés. 

Ezen kívül alkalmazható fájdalomcsillapítók mellékhatásainak monitorizálására és betegmegfigyelésre az ébredőkben.

Ez az oldal sütiket használ

Sütik használata