Jogi nyilatkozat

Jognyilatkozat, szellemi tulajdonjogok, adatvédelmi nyilatkozat és más - az oldal használatával kapcsolatos - jogi információ

Ennek az oldalnak a kizárólagos tulajdonosa és üzemeltetője a dán Radiometer Medical ApS vállalat, melynek hivatalos székhelye a dániai Åkandevej 21, 2700 Brønshøj.

Jognyilatkozat

Ezen internetes oldal célja az azon országok érdeklődőinek informálása, melyekben a Radiometer cég tevékenységet folytat. Az oldalon található információk csupán tájékoztató jellegűek.

Az oldalon megtalálhatók olyan termékekre vonatkozó információk is, melyek nem feltétlenül kerülnek értékesítésre adott országokban.

Bár a Radiometer nagy erőfeszítéseket tesz, hogy az oldalon feltüntetett információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, garanciát sem kifejezetten, sem hallgatólagosan nem vállal a tartalomra vonatkozóan.

A Radiometer nem vállal felelősséget a közvetlen vagy közvetett károkért, beleértve az előre meg nem határozott károkat is, melyek ezen oldal látogatásából, illetve a feltüntetett információk használatából adódhatnak. Függetlenül attól, hogy a Radiometer tudomásában volt e az ilyesfajta károk lehetőségének, illetve azok kockázatának.

A Radiometer cégnek jogában áll ezen oldal bármely időben történő felfüggesztése, beszüntetése, illetve karbantartása előzetes értesítés hiányában is.

Előzetes regisztrációhoz kötött tartalmak

Az oldal egyes tartalmai csak előzetesen regisztrált felhasználók részére érhetők el, jelszavas rendszeren keresztül történő bejelentkezés útján. Ezen tartalmak esetlegesen más jogi szabályozás alá eshetnek, melyek a felhasználói regisztráció során kerülnek feltüntetésre. 

A Radiometer fenntartja a jogot a felhasználói regisztráció elutasítására, illetve a már regisztrált felhasználók indok nélküli kizárására, különös tekintettel az oldalra vonatkozó szabályok figyelmen kívül hagyása esetében.

Letölthető szoftverek

Bármely - az oldal által kínált - szoftver letöltésének alapfeltétele a szoftver felhasználás szabályainak elfogadása a letöltést megelőzően.

A felhasználási szabályok elfogadásának hiánya esetén a szoftver nem installálható, használható vagy másolható.

Szellemi tulajdonjogok

Ezen oldal egyes tartalmi elemeit szerzői jogok védik, így az ilyen jellegű tartalmak használata kizárólag tulajdonjog folytán vagy a Radiometer engedélyével lehetséges.

A Radiometer cégnév, a Radiometer logó, illetve egyéb, az oldalon megjelenő márkajelzés a Radiometer tulajdona, vagy azok használatára licensz alapján jogosult.

No license is granted to use any of these intellectual property rights.Az oldalon megjelenő bármely tartalom másolása, publikálása vagy egyéb célú használata kizárólag a Radiometer előzetes írásos engedélyével lehetséges.

Linkek

Ezen oldalon feltüntetett linkek kizárólag a felhasználó kényelmét szolgálják. A linkek más oldalakra vezetnek, melyek tartalma független a Radiometer cégtől, annak hatáskörén kívül esnek. A Radiometer kijelenti, hogy ezen linkek használatával, tartalmi elemeivel kapcsolatosan semmiféle felelősséget nem vállal, továbbá azok üzemeltetőjével semmiféle kapcsolatban nem áll.


Titoktartás

A Radiometer nem gyűjt információt a látogatók kilétéről.

Személyes adatok megosztása esetén a Radiometer minden esetben tájékoztatja a felhasználót a rendelkezésre bocsátott adatok felhasználásának módjáról, illetve céljáról.

Változtatás joga

A Radiometer fenntartja a jogot ezen jogi nyilatkozat bármely időben történő változtatására, előzetes értesítés nélkül.

A jogi nyilatkozat mindenkori verziója bármikor elérhető a honlap kezdőlapjáról.

Alkalmazandó jogszabályok

Jelen nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben a dániai jogszabályok alapján, a Koppenhágai Bíróság hivatott döntést hozni.

© 2014 Radiometer Medical ApS. All rights reserved.

Ez az oldal sütiket használ

Sütik használata
MyRadiometer.Banners.ForgotPassword.Title
MyRadiometer.Banners.ForgotPassword.ErrorMessage
MyRadiometer.Banners.ForgotPassword.ButtonText
MyRadiometer.Banners.ForgotPassword.Help
MyRadiometer.Banners.ForgotPassword.MailSent
MyRadiometer.Banners.ForgotPassword.ResetTitle
MyRadiometer.Banners.ForgotPassword.PasswordReset
MyRadiometer.Banners.PasswordChangeRequired.Title
MyRadiometer.Banners.PasswordChangeRequired.SubTitle
MyRadiometer.Banners.PasswordChangeRequired.PasswordChanged