Fontos tények

A Radiometer különböző megoldásokat fejleszt, gyárt és értékesít vérminta vételhez, vérgáz analízishez, transcutan monitorozáshoz, immunvizsgálatokhoz és az ezekhez kapcsolódó IT irányítási rendszerekhez az ABL, AQT, TCM, RADIANCE, AQURE, PICO, CLINITUBES és QUALICHECK márkanevek alatt. 

Az 1935-ben megalapított, koppenhágai székhelyű Radiometer úttörő szerepet töltött be a vérgázok vizsgálatában, ő mutatta be a világ első, kereskedelmi forgalomban elérhető vérgáz analizátorát 1954-ben. 

Napjainkban a Radiometer termékeit és megoldásait are used in kórházakban, klinikákon és laboratóriumokban használják a világ több mint 130 országában, a sürgősségi betegellátásban végzett vizsgálatok legkritikusabb paramétereire vonatkozó információk rendelkézésre bocsátására.

Tény, hogy minden másodpercben öt darab mintát vizsgálnak meg Radiometer analizátorral valahol a világban. Ez 300 mintát jelent percenként, 18 000 mintát egy óra, és 432 000 mintát egy nap leforgása alatt. Ez összesen 157 680 000 olyan minta évente, amelyet egy Radiometer analizátoron vizsgáltak meg valahol a világban.

Five samples every day

Globális jelenlét

  • Közvetlen képviselet 30 országban
  • Több mint 100 forgalmazó cég világszerte
  • Gyártó cégek, K&F vállalatok Dániában, az Egyesült Államokban, Svájcban, Finnországban és Lengyelországban

 

Radiometer World Map

Radiometer World Reach

Tulajdonosok

A Radiometer a Danaher Corporation (NYSE:DHR) élettudományi és diagnosztikai platformjának a tagja, analizátorok, fogyóeszközök, szoftverek és szolgáltatások széles skáláját kínálva a betegségek diagnosztizálásához további a kezelés eldöntése érdekében patológiai laboratóriumokban, kórházakban és intenzív osztályokon.

A Danaher Corporation tulajdonában több élettudományokkal és diagnosztikával foglalkozó vállalat is van, így a  HemoCue (a Radiometer csoport tagja), a Beckman Coulter, a Leica Microsystems, a Leica Biosystems, a Molecular Devices valamint az AB Sciex.

Ez az oldal sütiket használ

Sütik használata