Társadalmi felelősségvállalás

A Radiometer hisz abban, hogy az üzleti sikerek eléréséhez elengedhetetlen annak a társadalomnak a tisztelete, ahol a vállalat az üzleti tevékenységét folytatja.   

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy pozitívan és társadalmi felelősséget vállalva viszonyuljunk ahhoz a több mint 130 országhoz, ahol ma jelen vagyunk.

A fenntarthatóság melletti elkötelezettségünk ráirányította a figyelmünket az egészségügyi és biztonságtechnikai problémákra, az újrahasznosításra, a környezetre, és arra, ami összeköti, összetartja a vállalatunkat, az emberekre.   

A Radiometer tudatában van annak, hogy az embereken múlik minden, ezért karoltunk fel olyan új kezdeményezéseket, mint például a munkahelyi képzés, a magas szintű lean képzés és a műszaki képzési programok, hogy gondoskodjunk róla, alkalmazottaink elsajátítják és bővítik tudásukat és készségeiket.

A Radiometer saját vállalati berkein kívül is gyakorolja a fenntarthatóság iránti elkötelezettségét, lokálisan és globálisan egyaránt, olyan kezdeményezésekben való részvételével, mint a társadalom perifériáján élő fiatalok támogatása a helyi közösségekben, az egészségügyi szektor a fejlődő piacokon való kapacitásának növelésére.

A Radiometer csatlakozott az Egyesült Nemzetek Szervezetének globális egyezményéhez, a Vállalati Társadalmi Felelősségvállalás (CSR) kezdeményezéséhez.

Ezen kívül a Radiometer aktívan közreműködik a partnerkapcsolatok kialakítására irányuló kezdeményezésekben a fejlődő országokban.

A Radiometer CSR jelentéseinek letöltése

CSR report 2013
CSR report 2011-2012
CSR report 2010

Ez az oldal sütiket használ

Sütik használata
MyRadiometer.Banners.ForgotPassword.Title
MyRadiometer.Banners.ForgotPassword.ErrorMessage
MyRadiometer.Banners.ForgotPassword.ButtonText
MyRadiometer.Banners.ForgotPassword.Help
MyRadiometer.Banners.ForgotPassword.MailSent
MyRadiometer.Banners.ForgotPassword.ResetTitle
MyRadiometer.Banners.ForgotPassword.PasswordReset
MyRadiometer.Banners.PasswordChangeRequired.Title
MyRadiometer.Banners.PasswordChangeRequired.SubTitle
MyRadiometer.Banners.PasswordChangeRequired.PasswordChanged